top of page

Om Allsidige Bygg AS

Allsidige Bygg startet opp i 2011, men har over 40 års erfaring i byggebransjen. Vår visjon er å tilby kreative løsninger av høy faglig kompetanse, for å gi deg som kunde et optimalt sluttresultat. Navnet Allsidige Bygg kommer av at vi ønsker å være fleksible og løse komplekse oppgaver, i samråd med andre faglige yrkesområder. Der andre ser problemer, ønsker vi å se og finne gode løsninger. Vi verdsetter en god dialog med kunden, dette hjelper oss i å se kundens visjoner for prosjektet. Derfor har vi stor takhøyde når det kommer til kommunikasjon og alle spørsmål er velkomne. 

 

Vi utfører alt fra vedlikehold og små prosjekter, til totalrenovering og nybygg for privat- og bedriftsmarkedet. Som entreprenør med et bredt faglig nettverk, løser vi ofte utfordringer i samråd med andre faglige instanser. Vi har mange jobber innen renovering, tilbygg og takarbeider, men er borti omtrent alt du kan tenke deg av oppgaver innen byggebransjen. Vi er en av få i bransjen som har satt opp flere modulhus av sandwich-elementer.

 

 Vi har også en rekke godkjenninger som gir trygghet for deg som kunde. Våre lokaler ligger i Ytre Enebakk, rett på grensa til Oslo, men våre tjenester strekker seg over hele østlandet. Ta en tur innom eller send oss en forespørsel om ditt prosjekt.

DSCF1274.jpg

Prosessen i prosjekter

Har du byggetegningene klare, eller har du bare en idé? Mange prosjekter trenger selvsagt ikke tegninger og byggesøknader, men under kan du se en typisk prosess over et større prosjekt.

Forberedelse og design

Har du tegninger klare eller kun en idé? Vi hjelper deg med innspill til ditt prosjekt. Et godt resultat er nemlig avhengig av god planlegging. 

Calculator

Design- og byggeoverslag
 

Vi setter opp et prisoverslag for deg, etter hva du ønsker til ditt prosjekt. Vi gjør nødvendige justeringer underveis i samråd med kundens ønsker.

Beregninger på stedet

På befaring får vi et godt innblikk i hvor kunden vil med prosjektet. Ofte vil andre fag som rør, elektro, maler mm. være aktuelt å ha med. Vi har et stort nettverk med andre bransjer.  

Aller siste
finpuss

Før vi er ferdige med arbeidet blir jobben kvalitetssikret, slik at du som kunde skal være helt trygg på at alt er som det skal. 

Vår kvalitetsgaranti

Vi har en rekke godkjenninger fra eksterne aktøtører som gir trygghet for deg som kunde. Dette er noe vi verdsetter høyt og er stolte av. Se egen side for meg informasjon om de forskjellige godkjenningene. 

hvit-bakgrunn-og-sort-bakgrunn_edited_ed
Startbank-logo1_edited.png
Kvalitetskontroll_Logo.png
vi-har-laerling1_edited.png

Skap ditt drømmehjem.
Snakk med oss om prosjektet ditt i dag.

bottom of page